Otthon elkészíthető dekorációs ötletek a szilveszteri bulihoz
2014. december 30. írta: V.Krisztina

Otthon elkészíthető dekorációs ötletek a szilveszteri bulihoz

Szilveszter közeledtével gondoltam, hogy megosztok veletek pár otthon is elkészíthető dekorációt. Mindenhol keresgéltem, de sajnos csak pár felhasználható ötletre akadtam.  Most lássuk ezeket:

1.  2015 felirat

2015.jpg Ami nem hiányozhat a szilveszteri buliról, az az évszám felirata. Otthon is könnyedén elkészíthetjük, mindössze karton, ragasztó és arany csillámpor kell hozzá. Kivágjuk a számokat, bekenjük ragasztóval, megforgatjuk a csillámporban és már kész is a dekorációnk! 

2. 2015 felirat másképp

 Ehhez a girlandos változathoz nem kell mást tennünk, mint papírból, vagy kartonból kivágjuk a számokat, majd ráragasszuk a girlandunkat.

3. Festett vagy csillámporos masni tészta:

 A képen látható tészták csillámporral vannak bevonva, de ugyanazt a hatást érhetjük el aranyfesték illetve spray használatával is. Nagyon egyszerű, de nagyszerű dekoráció, az elkészítését gondolom nem kell részletezni.

4. Diszkó gömb régi CD-k újrahasznosításával

 Régi CD-k újrahasznosításával készülhet el ez a diszkó gömb. Vegyünk egy hungarocell gömböt, vágjunk fel kis darabokba néhány régi CD-t, majd ragasztópisztoly segítségével ragasszuk rá a hungarocell alapra. Kész is lennénk!

5. Diszkógömb másképp

  

Vegyünk egy hungarocell alapot, és gombostűk segítségével szurkáljuk a flittereket a gömbbe.

6. Konfettis lufik

 Egy tölcsér segítségével tegyünk a lufiba konfettiket, majd fújjuk fel a lufikat. ( a lufik kipukkasztása előtt gondoljunk a másnapi összetakarításra is.)

7. Girlandok

    Szép papírból készíthetünk egyszerű girlandokat, melyeket lelógatva látványos "függönyt" kapunk. Megvalósításához vágjunk ki köröket vagy csillagokat, egyéb formákat a szép papírokból, majd fűzzük át rajta fonalat, de ha van varrógépünk, akár végig is varrhatjuk. 

Mindenkinek jó szilveszterezést és Boldog Új Évet Kívánok! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://creative-crafts.blog.hu/api/trackback/id/tr937022711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása